2016-07-01 Trådlöst konferensrum

Inlagt i: Nyheter, Produkter | 0

trådlöst-konferensrum-bild

Trådlöst konferensrum

Äntligen så lanserar vi en lösning vi verkligen kan rekommendera för att skapa ett trådlöst konferensrum för ultimat effektivitet genom komplementet av trådlös bild och ljud.

Utvecklingen:

Under lång tid har vi på Kontor-X testat säkert 50 olika lösningar för trådlös bild och ljud. Många har varit bra men haft brister i användarvänlighet, flexibilitet eller varit förknippade med en för hög kostnad.

Varför trådlös konferensrum

Med ett trådlöst konferensrum med nätverk, bild och ljud slipper ni de sista irriterande kabelproblemen i era konferenslokaler. De gamla tjocka analoga VGA kontakterna har dött ut och det finns egentligen ingen ny vedertagen standard för den digitala anslutningen.

Med ett trådlöst konferensrum ger funktionen med trådlös bild och ljud mer flexibilitet i våra möten. Ett klick och vi har en ny trådlös presentation, Ett klick till och vi är tillbaka.

Att snabbt kunna växla bildkälla ökar såklart effektiviteten och kvaliteten av mötet och därmed även våra verksamheter.

X-Play trådlös presentation

trådlöst-konferensrum-presentationVår lösning ”X-play” för trådlös bild och ljudpresentation är inte samma typ som s.k. trådlös HDMI. Vi har valt att våga se bortom alla de begränsningar den tekniken har och lagt ett stort fokus på användarvänlighet.

Utöver den som alltid självklara användarvänligheten har vi även tagit stor hänsyn till prisbild, flexibilitet och såklart kvalitet.

 

Vår lösning kan konvertera era konferensrum för trådlös bild och ljud och har ni inte ens ett trådlöst nätverk så skapar vår lösning en möjlighet för det också om så önskas.

Den flexibla lösningen kan konfigureras helt enligt önskemål och skräddarsys i allt från användande till design.

 

Registrera din E-mail så ger vi er gladeligen mer information.

Ange din mailadress för mer information:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *