Microsoft har sedan länge försökt arbeta in sin Skype for Business, (fd Lync) som företagens verktyg för  distans, online och videomöten.I början av 2017 fick vi på Kontor-X som en av få möjlighet att ta del av en ny produkt och Integrera in den i våra lösningar för online/videokonferens .

 

Användarvänlighet är en stor fokuspunkt i denna Skype for Business room solution. Användaren ser direkt sitt bokade möte och behöver bara klicka till på det för att starta all teknik och  ansluta till mötet. Delar enkelt sin dator bild via HDMI eller via Kontor-X lösning för trådlös presentation enligt optionen.

 

Videokonferens, distansmöte eller onlinemöte är alla olika namn för den numer kraftigt ökande funktionen att arbeta tillsammans oavsett geografisk placering. Förbättringar och kostnadseffektiviseringar har förändrat behovet av onlinemöten från stora geografiska avstånd till att även spara tid vid korta distanser.

 

Intelligensen som hanterar mötets drift är i denna lösning integrerat i konferensrummet vilket ger stora kvalitetsförbättringar mot standard Skype / Lync. Enkelheten i användandet samt det tydligt konstruerade gränssnittet sparar användarna tid och eliminerar oro. Perfekt samtal varje gång utan någon IT-kunskap.

 

Trådlös presentation finns som uppgraderingsmöjlighet via Kontor-X Wireless Display med stöd för all typ av trådlös delning utan installerade mjukvaror eller tilläggsprodukter. Exempel på stöd är Widi, Airplay, Chromecast, Unite, Connect Och vår virtuella klient som körs från USB-klicker.

 

Smart kontrollsystem visualiserar kommande möten och tillåter anslutning med ett klick. Från systemet kan du enkelt söka upp och bjuda in deltagare som tillfälligt behövs i ert möte eller automatiskt samla de kallade. Utöver det hanterar kontrollsystemet tekniken i rummet så som bildskärm, kamera, mikrofon och val av presentationsdelning.

 

Konferenstelefon med full duplex skapar ett skarpt och tydligt ljud så att alla hör och blir hörda. Akustisk ekosläckningen och brusreduceringstekniken skapar ett naturligt samtalsljud samtidigt som det eliminerar efterklang och omgivande ljud.

 

Full HD kamera gör mötena levande och komprimering som minskar bandbredden. 10x-zoom för att skapa närbilder med detaljrikedom och skärpa. Certifierat ZEISS®-objektiv uppfyller höga krav på bildkvalitet. Autofokus och standardval gör manövreringen barnsligt smidig.

 

65” Pro Display ger via sin IPS- LED-panel en utomordentlig videobild av både presentationer och samtalspartners. Bildskärmen innehar en superb betraktningsvinkel som gör att lösningen enkelt och flexibelt anpassar sig bra till olika lokaler, möbler och situationer.

 

För mer information eller kontakt: