Skype Room System v3

Skype Room System v3

Skype Room System v3 uppdateringen har nu efterlängtat ankommit till SRS. Uppdateringen gick som vanligt ut den 14.e till alla enheter som tillåter automatiska uppdateringar från Microsoft Updates.

En rad med småjusteringar har skett men vi kommer fokusera detta inlägget på 2 stora saker.

  1. Skype Room System med dubbla bildskärmar
  2. Egen design på Skype Room System kontrollpanel

 

Dubbla bildskärmar på Skype Room System v3

Alla ni som har en Smartdock från Logitech från tidigare vid att den fysiska varan redan är utrustad med dubbla HDMI portar som fram till idag endast har kunnat ge en spegelbild mellan skärm 1 och skärm 2. Nu sker istället datadelning/presentation på ena bildskärmen i fullskärm samt den andra hanterar videobilden från deltagarna likt klassiska videokonferenssystem. Bildkvaliteten på videokonferensen kan därför nu sändas i full hd samtidigt som datadelningen lika så går i en högupplöst presentation på 1920×1080. (Full HD)

”Custom Design” på Skype Room System v3

i version 3.0 och frammåt har man nu alltså möjlighet att skapa ett eget ”custom theme” där du helt enkelt själv kan addera till en unik bakgrund för din organisation likt illustrationen vi designat här.

Designen i sig är inte speciellt konstig då den skapas i 3840x1080p i png format men det är fortsatt lite svårt att få till den som en permanent design så har ni frågor så tveka inte på att kontakta oss för assistans.

Den egna designen på Skype Room System v3 gör endast att bakgrunden kan justeras. Knappar och text är kvar på samma ställa som tidigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *