Kontor-X AB etablerades i Linköping 1991 och är en märkesoberoende leverantör inom affärsområdena konferensrum, videokonferens, dokumenthantering, telefonilösningar, digital signage, touchboard och kaffe.

Genom engagemang, personlig service, anpassade lösningar och fokus på användarvänlighet hjälper vi våra kunder till högre effektivitet.
Vår vilja att ständigt utvecklas är vårt starkaste argument och grundbulten i vårt företagsbyggande. Vår tillväxt skapas genom god personalvård och långa kundrelationer som tar oss vidare mot nya marknader och affärsområden.

Kontor-X satsade på miljöcertifiering enligt ISO 14001 redan år 2000 och det är självklart för oss att välja leverantörer som också är certifierade.
Vi är stolta över att de relationer vi investerar i bygger på långsiktighet, ärlighet och transparens kring både tillverkning, material och förbrukning.

Våra medarbetare är specialiserade inom respektive affärsområde och i vår starka serviceorganisation hittar du fälttekniker, inhousetekniker, programmerare och installatörer – alla redo att ge bästa tänkbara service.

Förutom i Linköping är vi representerade med egna kontor i Stockholm och Göteborg. Vår fokusmarknad är de nordiska länderna, men vi levererar även globalt.

Sedan 2017 ingår vi som en del av Office Management, vilket ger oss tillväxtkraft och tillgång till en stark sälj- och serviceorganisation över hela norden.