Kaffe – en god partner i arbetslivet

Kaffe och fika har stor social betydelse. En kopp kaffe kan snabbt och enkelt skapa en positiv och avspänd stämning vid olika typer av möten, inte minst i arbetslivet. Ett gott kaffe kan ge en smidig start på ett viktigt kundbesök och bli en genväg till en gynnsam fortsättning. Och det kan vara något för medarbetare att samlas kring. Energi fylls på och kreativiteten sätter fart.

Mycket kan lätt göras lite trevligare med en kopp nybryggt kaffe, som finns till hands. På en arbetsplats uppskattas därför alltid en kaffemaskin. Och den ska vara av sådant slag att den passar flödet och rutinerna på företaget. Genom att ta reda på förutsättningarna som gäller kan Kontor-X leverera en kaffemaskin som stämmer med företagets varumärke och som ger önskad stämningsskapande effekt.

MER…

Kontor-X säljer kaffemaskiner som är driftsäkra och som ger ett kaffe med god smak. Vi erbjuder två varumärken, Jura och Bianchi. Båda maskinerna har en miljöinriktad teknik, låg energiförbrukning och enkel service. Framför allt brygger de ett fantastiskt kaffe. Jura är den mer avancerade maskinen som ger cappuccino, espresso, macchiato eller något annat gott alternativ som önskas.

Vi erbjuder enbart kvalitetsmärken för varm- och kalldryckesmaskiner för att ge den absolut bästa smakupplevelsen. Vårt kaffe är klimatkompenserat och producerat enligt fair trade och vårt servicenät är väl utbyggt med många kringtjänster för en smakfylld upplevelse – ett gott kaffe.