2017-04-18 | Lanserar ny lösning!


informationsskärmar gratis

Kontor-X lanserar egen tjänst för Informationsskärmar!

Vi har levererat tekniska lösningar såsom informationsskärmar i ca 10 år! Trots att den teknik som alltid funnits har varit stabil, skalbar och flexibel i sin prissättning har vi sett tydlig efterfrågan på en enklare lösning än de befintliga, välutvecklade tjänsterna på marknaden.

Vi tog fram denna lösning för att kunna erbjuda riktigt prisvärd lösning för informationsskärmar för den som känner att det snarare är en ”nice to have-” funktion än driftkritiskt.

 

Under de år som gått har förfrågningar och intresset på informationsskärmar vuxit kraftigt och vi tror och hoppas att vi har möjlighet att kunna tillfredsställa ännu fler tack vare vår nya instegsmodell.

 

Informationsskärmar

Den tekniska lösningen som krävs är enbart en prisvärd bildskärm fr. 195kr/mån. Thats it! Resten hanteras i vår molntjänst där användaren loggar in och laddar upp, ändrar sitt innehåll över distans.

Vi har under de senaste 6 månaderna haft tjänsten i drift och den har testats hos utvalda kunder med mycket gott resultat!

 

 

För produktblad kring vår nya lösning. Ange din mailadress här samt ev. kommentarer om du önskar få en inbjudan till vårt Showroom!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *