2017-05-02 Globalt avtal med IFS World Operations

Kontor-X tecknar globalt avtal med IFS World Operations

Kontor-X kommer i och med avtalet att leverera och supportera en teknisk lösning för informationsskärmar (även kallat Digital Signage) till de länder där IFS finns och verkar.

 

– För oss är det fantastiskt kul att få vara en partner till ett globalt teknikbolag så som IFS World Operation AB, säger Kristoffer Nord, Affärsområdesansvarig på Kontor-X AB.

Sedan länge har Kontor-X och IFS haft ett bra samarbete inom teknik för deras mötesrum i Linköping. Samarbetet blev för snart 2 år sedan nationellt och växer nu vidare med hjälp av en ny teknik till ett globalt kontrakt!

– Vi valde lösningen från Kontor-X då den är användarvänlig och modern -säger Anna Fransson Roth, Country Coordination IFS World Operations.

 

Informationsskärmar – Rätt information, på rätt plats och rätt tid!

” Den största vinsten med digitala informationsskärmar är att kunna nå ut med nyheter till vår globala organisation på ett enkelt och visuellt attraktivt sätt” – Anders Brunelius, Copywriter IFS World Operations.

 

I stora globala företag uppstår naturligt en svårighet att nå ut med såväl intern som extern information. Ett smart system för informationsskärmar gör det enkelt att i realtid planera och sända ut rätt information på de rätt plats som uppfattas passivt i verksamhetslokalerna.

Informationsskärmar visar ofta upp viktiga datum, bolagets värdegrund och kanske dagens besökare för just det lokala kontoret.

Lokal och global information samsas i ett enkelt system där användarnas restriktioner proaktivt avhjälper felkällor!


Läs mer om digital signage här eller kontakta oss för mer information!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *