Vi erbjuder användarvänliga och situationsanpassade lösningar för dokumenthantering.

Det börjar alltid med att vi lyhört ställer frågor och lyssnar in våra kunders önskemål och behov. Eftersom vi arbetar med många olika varumärken inom dokumenthantering kan våra lösningar fullt ut anpassas efter varje individuell kund. Vårt sortiment täcker in allt från små bordsskrivare till mångsidiga höghastighets- och multifunktionssystem.

Vi vet att det är genom snabb, professionell och flexibel återkoppling man skapar nöjda kunder.
Mångåriga investeringar i en egen serviceorganisation har belönat oss med nöjda kunder, som ofta väljer att outsourca service och drift av hela dokumenthanteringslösningar till oss.
Vår dedikerade satsning på kundnöjdhet har förärat oss omdömet ”högst kundnöjdhet” i Custice Awards flera år i rad. Det tillsammans med att våra kunder väljer oss som leverantör inom flera av våra kategorier inspirerar oss till fortsatt fokus på kundnöjdhet.

Det sker ständigt utveckling inom mjukvara för dokumenthantering.
Några senare exempel är scanning och fakturascanning, som diarieför och ger digitalt sök- och spårbara dokument. Vi ser också en trend i att våra kunder centrerar sina utskrifter till färre men större skrivare där utskriften är styrd och säker, exempelvis enligt GDPR.

Kontakta oss för ett samtal om en ny verklighet och verkligt effektiv dokumenthantering.
Välkommen!