Digital Signage ger liv åt ditt budskap!

System för digitala budskap – så kallat Digital Signage – växer kraftigt i både efterfrågan och kvalitet.
Digital Signage är den perfekta lösningen för flexibel kommunikation då budskap via text, film och animeringar snabbt och enkelt kan uppdateras.

Alla våra lösningar inom Digital Signage är skalbara och kan kombineras med andra delar i verksamheten, exempelvis tryckkänsliga skärmar för aktiv kommunikation med riktade högtalare för önskad spridning av ljud.
Vi levererar Digital Signage skärmar för både inomhus- och utomhusexponering, för allt ifrån offentlig information till reklamexponering i butik. Skärmarna finns i storlek från 32’’ upp till så stort som 450’’ om det skulle krävas.
Alla våra lösningar levereras noggrant testade och med ett användarvänligt gränssnitt som kan skräddarsys för kundunika ändamål. Det gör systemet enkelt att hantera oavsett antal uppkopplade skärmar och användare kan läggas upp med olika behörigheter beroende på olika skärmar eller zoner.

Informationen som ska publiceras på skärmarna distribueras genom några få enkla steg i den mjukvara som passar kundens organisation bäst.
En fil, en text eller en webblänk laddas upp och användaren väljer i vilka skärmar eller zoner som informationen ska visas.
Det går även att anpassa publiceringen till specifika tidsinställningar.
Mjukvaran kan erbjudas i en omfattning från gratis publiceringsverktyg till premiumalternativ med alla tänkbara funktioner.

Kontakta oss för ett samtal om en ny verklighet och kostnadseffektiv Digital Signage.
Välkommen!