Digital signage ger liv åt budskap

Kontor-X erbjuder ett brett sortiment av produkter för digitala budskap, så kallat digital signage, i olika storlekar. Digital signage är den perfekta lösningen för flexibel kommunikation, där snabba budskap, animeringar med mera enkelt kan bytas ut.

Den här digitala formen av informationsflöde har ökat kraftigt de senaste åren i både efterfråga och kvalitet. Smart och enkelt kan den kombineras med andra verksamhetsanpassade delar, såsom tryckkänsliga signageskärmar för aktiv kommunikation i olika miljöer med riktade högtalare för exakt önskad spridning av ljud.

Kontor-X levererar bland annat digital signage-skärmar för både inomhus- och utomhusexponering, för offentlig information samt till butiker för reklamexponering.

Informationen distribueras genom några få enkla steg i den mjukvara som passar Er organisation bäst:

  1. Ladda in en fil, text eller webblänk.
  2. Välj var och i vilka skärmar eller zoner din information ska spelas upp
  3. Ange vid önskemål specifika tidsinställningar för din information att visas

 

Digital Signage

Alla våra lösningar innehar samma skalbara strategi där Ni som företag får det enkelt att komma igång. Skärmarna för digitalt innehåll börjar på 32″ och kan bli så stora som upp till 450″ om det skulle krävas.

Den skalbara versionen vi nyttjar gör att vi kan implementera digital signage på ett väldigt kostnadseffektivt sätt med alltifrån ett gratis digital signage verktyg till premiumalternativ med alla tänkbara funktioner.

Alla våra lösningar vi levererar är noggrant testade och har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt som vi kan skräddarsy för just Er organisation och ändamål. Det gör det enkelt att hantera allt ifrån 1 till 1000-tals skärmar på samma gång till att olika användare kan skapas med rättighetsbegränsningar för olika skärmar eller zoner.

Välkommen att kontakta oss för mer information.