2017-03-31 Säkra mötesrum

Säkra mötesrum

Förfrågan på säkra mötesrum ökar mer och mer då vi idag arbetar mer tillsammans och närmre med våra kunder, partners och leverantörer. Detta gör datan som så oftast presenteras och diskuteras i mötesrummen mer känslig för att komma ut.

Cyberhot och dataintrång är på uppgång och det är bäst att inte lämna några kryphål öppna. I synnerhet inte i dina mötesrum där en besökares enhet kan vara ett potentiellt hot för ditt nätverk.

Kontor-X lösningar för säkra mötesrum använder säkerhetsbranschens ledande isolatorer mellan besökarens källor och den interna mötesrumsutrustningen för att förhindra skadliga cyberattacker. Stärk säkerheten och skydda integriteten för din data!

Nyckelfunktioner

  • Finns för alla storlekar och alla typer av mötesrum
  • NIAP-certifierad och säkrade HighSecLabs isolatorer
  • Enkel anslutning från vart som helst i rummet
  • Kraftfull och användarvänlig styrning av rummet
  • Avancerad lättbegriplig växlingsteknik
Vår leverantör Kramer är den enda leverantören av certifierade och säkrade kompletta säkra mötesrumslösningar i hela världen. Kontakta oss får mer information om våra kompletta mötesrumslösningar och Kramer-HighSecLabs kombinerade lösningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *