2016-12-05 Snyggt hos Consid

moderna-konferensrum

Moderna konferensrum med en nygammal finish!

Det finns många sätt för oss att få vara med i skapandet av moderna konferensrum. Men lokalerna hos Consid i Linköping är verkligen utöver de vanliga.

En central vindsvåning på Ågatan i Linköping som man byggt om totalt till en större kontorslokal. En plats där nytt och modernt möter industriellt och gammalt.

Vi på Kontor-X hade äran att få komma in tidigt i projektet och kunde därför hjälpa till med installationsplaneringen och då slippa lister på golv och väggar som hade förstört den för övrigt stilrena designen på konferensrummet.

 

När kanalisation och möbler väl var på plats kunde våra tekniker sätta de sista detaljerna i rummet genom installation av en 70″ bildskärm för ett tyst och modernt utseende, Videokonferenssystem för Skype och distanssamtal samt 2st bordsbrunnar för att slippa en massa kablage över bordet.

Allt kontrolleras från styrsystemet som finns snyggt integrerat i en utav bordsbrunnarna.

Konferensrummet används mycket och Consid ser att användningen utav Skype for business som mötesfunktion har ökat väldigt mycket sedan flytten och implementationen av ett Skype Optimerat konferensrum.

Vi på Kontor-X ser samma trend med det ökade behovet av moderna konferensrum utan de fysiska begränsningarna.

 

Välkommen att kontakta oss du också för mer information om tekniken för detta och många andra konferensrum.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *