2016-08-30 Aktivitetsbaserat i Göteborg

Inlagt i: Nyheter, Produkter | 0

aktivitetsbaserade möten

119 mötesytor.. inte bara rum!

Under de senaste 2 åren har vi tillsammans med en av våra mest drivna kunder i Göteborg fått vara med om en förvandling där de något grå och gamla lokalerna har fått liv med modern teknik, färg och gemensamhetsytor.

4 våningsplan har transformerats till moderna aktivitetsbaserade kontor där alla tänkbara digitala möjligheter finns genom Touchboards och videoutrustning för Skype/Lync.

Tack för ett gott samarbete!

 

Trenden kring aktivitetsbaserade möten och aktivitetsbaserat kontor växer snabbt och vi på Kontor-X tycker såklart det är underbart att få vara en del i dessa projekt.

Aktivitetsbaserade möten är nödvändigtvis inte placerade i rum då hela arbetsplatsen är byggd för att främja kreativitet och samarbete. De anställda har oftast inte några fasta platser utan delar på de gemensamma ytor som skapats.

I ett aktivitetsbaserat kontor finns många s.k. tysta rum för ca 4 personer där telefonsamtal kan tas, mindre möten hållas eller personer som inte vill bli störda kan arbeta. I dessa typer av rum installerar vi en mindre bildskärm och en bra videoutrustning för distansmöten via Skype/Lync.

De aktivitetsbaserade möten som sker ute i lokalerna innehar ofta Touchboards/interaktiva whiteboard för direkt kreativitet, och digitala anteckningar.

De vanliga mötesrummen är skapade för mindre grupper mellan 8-14 personer och vid behov av större konferenser hålls de på annan avdelning eller hos konferenshotell.

 

För att få se våra tekniska lösningar för aktivitetsbaserade kontor är ni varmt välkomna att kontakta oss för ett besök i något av våra showroom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *