2015-10-27 Showroom – Saab Arena

Inlagt i: Uncategorized | 0

Saab Arena

Kontor-X har under hösten fått äran att arbeta med Nulink och Saab i deras visualiseringsprojekt ”Innovation Showroom” på Saab Arena.

Den gamla LHC-Shoppen har fått flytta till ny lokal i Saab Arena och ett nytt visualiseringscenter har skapats. En plats där Saab och Linköpings kommun kan kommunicera ut till arenans besökare med bild- och ljudbudskap.

15 st ”kantlösa” skärmar har monterats ihop för att forma 3 förenade videoväggar där information enkelt kontrolleras via ett smidigt webbgrännsnitt. 2 stilrena pelarhögtalare gör tillsammans med 12 dolda innertakshögtalare och ytterliggare 3st dolda subwoofers att ljudkapaciteten för detta showroom är något utöver det vanliga.

Ta en titt på installationen nästa gång ni är i Arenan och hör av Er om ni är intresserade av att se över hur vi kan hjälpa er kommunicera med bild och ljudteknik..

Heja Linköping!

Hitta och boka din nästa upplevelse på: www.saabarena.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *