2015-09-07 Smak, doft och nu även synbart bra kaffe!

Inlagt i: Uncategorized | 0

kaffe

Därför är det viktigt med rätt kaffe på jobbet!

Gott kaffe ger ett gott första intryck, ökar effektiviteten samt
höjer kund och personal nöjdheten.
Därför bör du ställa högre krav på att kaffet är bra på jobbet.

Vi svenskar ställer allt hårdare krav på att kaffet ska vara av hög kvalitet även på arbetsplatsen.
Anledningen? Vi vill ge nya och befintliga kunder bästa möjliga service och bemötande för att tryggt kunna gå in i ett möte, där bjudning av kaffe kan ha en stor betydelse i hur trivsam situationen blir.

Likväl har gott kaffe stor påverkan på hur vi trivs på jobbet. Framför allt det solklara, att det är gott med en uppiggande kopp vid jämna mellanrum. Men även för det informella mötet vid kaffehörnan. Det har dessutom en ökad effektivitet i arbetet samt trivsamheten generellt mellan arbetskamrater, kollegor och besökande.

Kontor-X arbetar idag med Arvid Nordquist Classic kaffe som är ett kaffe rostat på hundra procent Arabicabönor av högsta kvalité. Kaffesortimentet består av flera olika rostningar, malningar och hela bönor som är speciellt anpassade till de kaffemaskiner som finns på den nordiska marknaden.

Dessutom är Arvid Nordquist kaffe utmärkt om ditt företag har en miljöpolicy – som ett av de ledande kafferosterierna när det kommer till miljö och socialt ansvarstagande.

Idag kan ni även få er maskin designad med logotyp eller ert grafiska gränssnitt för att på så vis ge ett visuellt bra intryck över kaffet. Addera då en härlig doft, smak samt njutning och ert möte kommer få positivt laddade människor.

Mer om Arvid Nordquist kaffe:kaffe2

Classic kaffe klimatkompenserar till 100%
• Arvid Nordquist HAB är ett familjeföretag som grundandes 1884 och med kompromisslöst fokus på kvalitet tillverkar Arvid Nordquist-Classic kaffe i det egna rosteriet i Solna.
• Företaget har ett aktivt miljö- och CSR arbete och sätter upp årliga förbättringsmål, dessutom klimatkompenserar företaget till 100% för de växthusgasutsläpp som produktionen av företagets kaffe medför hela vägen från odling till butikshyllor.
• Klimatkompensationen sker genom trädplanteringsprojekt i kaffeodlande länder, bland annat genom att man odlar hela 100 000 nya träd – varje år. Förutom klimatnyttan bidrar projekten till fattigdomsbekämpning.
Läs mer om Arvid Nordquists gedigna miljöarbete på företagets hemsida.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *